Xarrada ecofeminista a Almàssera

L’ecofeminisme és un moviment social i un corrent de pensament que es fonamenta en un diàleg molt potencial i ric entre el que planteja el moviment feminista i el moviment ecologista. I aquests moviments estan condemnats a entendres, ja que quan analitzem les arrels, tant culturals com polítiques i econòmiques, que hi ha darrere de la subordinació estructural de les dones en les societats patriarcals, articulades al voltant dels interessos de la dominació i la violència; i les que hi ha a la destrucció de la natura en les societats de tall capitalista, veiem que són bastant comuns, i que per tant les propostes de eixida també ho són.
Aquesta xarrada pretén donar una visió entenedora entre el que és el feminisme i l’ecologia, pel que fa a la dona, el seu cos i els productes econaturals.
Començarà amb un curt documental de Yayo Herrero, una de les principals referents de l’ecologia, el feminisme i els drets humans i continuarà amb Laura Rico, especialista en temes relacionats amb l’ecologia al voltant de el món de la dona.
Ens presentarà productes naturals, respectuosos amb el medi ambient i donarà la seua visió sobre els beneficis d’aquests, en les persones i el seu entorn. La seua xarrada «higiene conscient per a un planeta sa» ho diu tot.
L’Associació de Veïns i Veïnes (AVV) Carraixet, d’Almàssera i el Cercle Feminista Associació Feminista Mixta d’Alboraya amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Almàssera i la seua regidoria de Medi Ambient i altres entitats, presentaran aquesta Xarrada-col·loqui a La Sala d’Exposicions de l’ centre Cultural d’Almàssera.
Divendres 13 de Març – Hora 19:00

Comparte esta entrada en tus Redes Sociales
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *