Guanyar demana accions reals en la defensa dels drets del col·lectiu LGTBIQA+

Pablo González: “Està bé concentrar-se a la plaça o aprovar declaracions institucionals, però no és suficient. Calen accions reals per a millorar la igualtat entre totes i tots els alcoians”

La plataforma municipalista Guanyar Alcoi presenta en el plenari de juny un prec al govern municipal per a que s’avance en fer una ciutat més igualitària per a totes i tots. En aquest sentit es demanarà dues coses bàsiques:

1- Que tota la documentació administrativa que genere l’Ajuntament d’Alcoi tinga en compte la diversitat sexual i de gènere.

2- Que s’incloga la diversitat sexual i de gènere a tota la comunicació gràfica de la ciutat.

Com assenyala el regidor de la plataforma Pablo González: “Sabem que són dues qüestions molt bàsiques però també sabem que són senzilles d’acomplir i que demostrarien que el nostre govern està al costat del col·lectiu LGTBIQA+ no només per a fer-se fotos sinó per avançar en termes d’igualtat. La veritat, veiem poc probable que ens diguen que no, tot i que hem vist negatives del govern de Toni Francés que ni ens imaginàvem, com dir no a posar ombres als parcs infantils o a implementar un suport educatiu després de la Covid-19. Però el cas és que no es tracta només d’aprovar-ho en un plenari: s’ha de fer”.

Per a Guanyar Alcoi esta demanda ve a reclamar la visibilitat de tota la diversitat de la ciutadania d’Alcoi als carrers de la ciutat i als tràmits d’una institució com l’administració local que ha de ser respectuosa i curosa amb la identitat de gènere i sexual de les alcoianes i alcoians. Magda Arques, membre de la coordinadora de la plataforma municipalista i part de la comunitat LGTBIQA+, és clara al respecte: “és tan senzill com voler formar part de la vida quotidiana de la ciutat en la qual vius, pels carrers que passeges i estimes. Nosaltres no estem visibles a estos carrers. Els documents que hem d’emplenar per a fer qualsevol tràmit a l’Ajuntament no ens permeten identificar-nos com el que som. I no és just, no podem construir-nos com a poble sense respecte per allò que ens diferencia. Només des d’este respecte podrem enfortir els vincles que ens acosten.”

Comparte esta entrada en tus Redes Sociales
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *